Свечана сједница Одбора овлашћених произвођача статистике

 

26. новембар 2012. године

 

 

Данас је у Републичком заводу за Статистику Републике Српске одржана свечана сједница Одбора овлашћених произвођача статистике, којој су присуствовали представници Министарства правде Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Министарства финансија, Института за заштиту здравља Републике Српске, Фонда здравственог осигурања  Републике Српске, Фонда пензијског и инвалидског осигурања Републике Српске, Завода за запошљавање Републике Српске те Републичког хидрометеоролошког завода.  

 

Поред редовне тачке дневног реда упознавања чланова Одбора са Статистичким програмом Републике Српске за период 2013-2017. године, повод за организовање свечане сједнице је и обиљежавање значајног јубилеја - 20 година Републичког завода за статистику Републике Српске.

 

У уводном излагању директорка Завода, др Радмила Чичковић, члановима Одбора је у кратким цртама говорила о најзначајнијим тренуцима који су обиљежили протеклих 20 година рада и развоја Завода. Такође је нагласила значај досадашње добре сарадње са овлашћеним произвођачима статистике. Поводом јубилеја, а с циљем продубљивања и проширивања будуће сарадње, члановима Одбора су додијељене захвалнице као и монографија ''20 година Републичког завода за статистику Републике Српске''.

 

 

 

Галерија слика   Галерија слика